Molimo obratite pažnju

Skoro smo promenili sistem koji rukuje korisničkim nalozima. Neophodno je stoga da kreirate nov korisnički nalog. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje možda uzrokujemo ovim, ali nismo u mogućnosti da izvršimo jednostavnu migraciju Vaših podataka zbog zaštite ličnih podataka i bezbednostnih razloga.

Posebno izdvajamo

Velika prolećna AKCIJA!

POKLON baterija i punjač uz kupovinu jednog od 50+ uređaja na akciji. Ne propustite priliku! Saznajte više o akciji, cenama i predajnim mestima koja učestvuju.

Akumulatorska kosilica GE-CM 36/47 HW Li

Velika površina košenja i velika snaga omogućavaju uživanje u košenju: Zahvaljujući dodatnim mestima za dve Power X-Change baterije, površinu košenja ovom 36V kosilicom možete udvostručiti sa 500m² na 1000m².

Akumulatorski trimer/kosa za travu AGILLO

Bez obzira da li se radi o neprohodnim terenima, padinama ili ivicama travnjaka, akumulatorska kosa - trimer za travu, pruža impresivne efekte, uz lako i prijatno rukovanje, zahvaljujući dvema Power X-Change baterijama.

Akumulatorska udarna bušilica TE-CD 18 Li-i Brushless - Solo

Veća snaga i duže vreme trajanja: Sa brushless motorom bez četkica, akumulatorska udarna bušilica-šrafilica iz akumulatorske platforme Power X-Change, savladava i najtvrđe materijale kao što su kamen ili beton.

Akumulatorski bušač rupa GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Nešto što je ranije bilo rađeno ručno ili na benzin, sada možete efikasno završiti i na Power X-Change bateriju. Bušenje rupa prečnika 15 cm dubine do 80 cm (opciono 180 cm).

Vazdušni bešumni kompresor TE-AC 6 Silent

Boravite, radite, razgovarajte normalno, dok "bešumni" kompresor radi pored Vas. Bilo da ste air brush umetnik, zubar, ili DIY majstor, lagani mali, 6-litarski, bešumni kompresor, pomoćiće Vam u svim aktivnostima gde je potreban pritisak do 8 bar-a

Radijalni rezač pločica do 92 cm - TE-TC 920 UL

Pravo rešenje za rezanje do 92 cm dugačkih zidnih ili podnih pločica.

Potopna pumpa sa seckalicom - GE-DP 900 Cut

Specijalno dizajnirana pumpa za jako kontaminiranu vodu koja sadrži velike količine čvrstih nečistoća. Opremljena seckalicom čvrstog sadržaja i priključkom za crevo od 2”. Kapacitet 16.000 L/h.

Einhell lančane testere

Saveti za izbor, korišćenje, održavanje i akcijska ponuda

Nаše nаjnovije inovаcije Od ultrа fleksibilnog sistemа punjivih bаterijа do visoko modernih elektromotorа: otkrij budućnost tehnike аlаtа!