Molimo obratite pažnju

Skoro smo promenili sistem koji rukuje korisničkim nalozima. Neophodno je stoga da kreirate nov korisnički nalog. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje možda uzrokujemo ovim, ali nismo u mogućnosti da izvršimo jednostavnu migraciju Vaših podataka zbog zaštite ličnih podataka i bezbednostnih razloga.

Nаši noviteti

Velika jesenja Power X-Change AKCIJA

Pored popusta od 86-100% na starter setove i baterije, veliki broj PXC Solo uređaja, takodje učestvuje u akciji sa sopstvenim popustom

Einhell lančane testere

Saveti za izbor, korišćenje, održavanje i akcijska ponuda

Akumulatorski trimer/kosa za travu AGILLO - AKCIJA

Bez obzira da li se radi o neprohodnim terenima, padinama ili ivicama travnjaka, akumulatorska kosa - trimer za travu, pruža impresivne efekte, uz lako i prijatno rukovanje, zahvaljujući dvema Power X-Change baterijama.

Akumulatorska udarna bušilica TE-CD 18 Li-i Brushless - Solo

Veća snaga i duže vreme trajanja: Sa brushless motorom bez četkica, akumulatorska udarna bušilica-šrafilica iz akumulatorske platforme Power X-Change, savladava i najtvrđe materijale kao što su kamen ili beton.

Akumulatorska kosilica GE-CM 36/47 HW Li

Velika površina košenja i velika snaga omogućavaju uživanje u košenju: Zahvaljujući dodatnim mestima za dve Power X-Change baterije, površinu košenja ovom 36V kosilicom možete udvostručiti sa 500m² na 1000m².

Nаše nаjnovije inovаcije Od ultrа fleksibilnog sistemа punjivih bаterijа do visoko modernih elektromotorа: otkrij budućnost tehnike аlаtа!