Einhell. Baterijsko savršenstvo

Jedna baterija za više od 300 uređaja za radionicu i baštu.

Pozdravite se sa zamršenim kablovima! Koristeći najnoviju vizionarsku tehnologiju, uspeli smo da kreiramo baterijski sistem koji omogućava slobodu bez kablova u svim situacijama. Svejedno da li se radi o alatima, baštenskim alatima ili e-kick trotinetu: Fleksibilnost razmenjivanja baterija na različitim uređajima, omogućava korišćenje jednog tipa baterija na svim uređajima iz Power X-Change porodice.

Sloboda bez kablova.

Za alate i baštenske uređaje.

Više ne morate brinuti o slobodnim utičnicama i produžnim kablovima. Jednostavno postavite bateriju na uređaj i spremni ste, svejedno da li se radi o kosačici, baštenskoj pumpi, čekić bušilici ili usisivaču za mokro i suvo.

To je osećaj slobode bez kablova. To je Power X-Change. To je naša misija.

Najnovija tehnologija.

Dokazan kvalitet.

Power X-Change baterije su centar cele baterijske platforme. Zato koristimo najbolje komponente, kao što su visoko efikasne litijum jonske ćelije i našu inteligentnu ABS elektroniku u baterijama. Ovo čini našu PXC bateriju jednom od najbezbednijih u industiji i osigurava efikasnost, pouzdanost i trajnost. Obraćamo i posebnu pažnju na dugotrajnost ostalih komponenti, npr. "brushless" motori bez četkica.

Izdržljivost.

Kada je to potrebno.

Nebitno koliko je veliki Vaš projekat: Sa različitim kapacitetima (Ah), vreme rada na baterije može biti prilagođeno svakom projektu.

Bilo da se radi o postavljanju jedne police ili izradi cele kućice na drvetu. Svejedno da li Vam je bašta veličine peškira ili fudbalskog terena. Sa Power X-Change sistemom, dorasli ste svakom izazovu.

Snažni uređaji. Snažna baterija.

Da bi obezbedile snagu uređajima, naše Power X-Change baterije su veoma snažne. Sa snagom do 1350W baterijski alati nisu ni malo inferiorni u odnosu na elektične pandame. Umesto prebacivanja na 36V baterije za uređaje koji zahtevaju veći napon, PXC dozvoljava kombinovanje dve ili čak 4 baterije zahvaljujući "TWIN-PACK" tehnologiji.

Ova mogućnost doprinosi redu u vašem skladištu alata, štedi novac i omogućava nezavisnu upotrebu svake od 18V baterija.

18 V + 18 V = 36 V! The Twin-Pack © tehnologija.

Sa različitim kapacitetima i naponima, možete prilagoditi izbor baterija samom uređaju po želji. Razvili smo Twin Pack tehnologiju posebno za snažne uređaje kao što su Power X-Change kosačice, testere i usisivači. Možete koristiti dve Power X-Change baterije istovremeno - za pravih 36V baterijske snage!

Duži rad: Da bi obezbedili duži rad uređaja koji zahtevaju 36V, dodali smo mogućnost za dodavanje još dve na postojeće dve baterije - Dupla Twin Pack tehnologija. Moguće je koristiti 4 baterije. Kada se isprazne prve dve, sistem se automatski prebacuje na dve dodatne baterije. Na primer GE-CM 36/47 HW Li kosačica, na ovaj način, može pokositi 500 m² + 500 m² = 1000 m² travnjaka sa jednim punjenjem.

Power X-Change Plus za ekstra baterijsku snagu.

Baterije se međusobno razlikuju po vremenu rada koje omogućavaju i po težini. Isporučena snaga je takodje esencijalna. Na primer - kada sečete nešto ugaonom brusilicom, vreme rada obično nije presudno, ali snaga jeste. Ovo je lako uporediti sa automobilom. Kada pretičete, na planinskom putu, veća snaga (više KS/KW) je bitna i potrebna.

Sa Power X-Change Plus baterijama, veća smaga je dostupna sa istim bojem ćelija u bateriji. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu koji omogućava hlađenje i koji je orijentisan na performanse, a korišćenjem visoko efektivnih ćelija, Power X-Change Plus obezbeđuje veću snagu ali i duži rad i duži životni vek.

2 u 1 baterija! Multi-Ah tehnologija.

Poslednja baterijska inovacija iz Einhell-a daje nam dve opcije: ili 300% duži životni vek ili 50% duže vreme rada. Zahvaljujući Multi-Ah tehnologiji, novu bateriju je moguće koristiti kao 4.0 Ah ili kao 6.0 Ah bateriju.

Prebacivanje je jednostavno - pritiskom na taster. Korišćenjem u 4 Ah režimu štitimo ćelije. Na ovaj način, životni vek je produžen i do tri puta u poređenju sa standardnim načinom korišćenja litijum jonskih baterija.

6 Ah režim omogućava normalan životni vek, ali je idealan za aplikacije koje zahtevaju veliki kapacitet baterije, npr. korišćenje u kosačicama ili usisivačima, zato što omogućava 50% duži rad (u odnosu na 4 Ah bateriju).

Tehnički detalji Saznajte šta čini Power X-Change baterije tako posebnim.

Da li već radite sa Power X-Change sistemom?

1
Baterija
300+
Alata i uređaja
0
Zapetljanih kablova

Platformska baterija: Jednostavno štedi novac

Ako imate jednu (ili dve baterije za 36V uređaje) i punjač, sve ostale uređaje možete kupovati "Solo" - bez baterija i punjača. Ovo omogućava uštedu bez kompromisa na kvalitetu opreme.

Zaštitite prirodu

Power X-Change omogućava da jedan tip baterije može biti korišćen na svim alatima i uređajima umesto korišćenja zasebnih baterija i punjača za svaki pojedinačni uređaj. Obzirom da je potrebno manje baterija i punjača, samim tim i resursa za proizvodnju i  na ovaj način doprinosite očuvanju životne sredine.

Želite još više baterijske snage?

Ostanite u toku, primajući naš newsletter ili saznajte više o uređajima i alatima za radionicu i baštu.