60 godina Einhell-a

Od zanatskog preduzeća u Donjoj Bavarskoj do globalnog igrača.

Godine 2024. Einhell Germany AG slavi svoj 60. rođendan. Kompanija se u jubilarnoj godini osvrće na impresivnu istoriju uspeha: od male zanatske radnje u Donjoj Bavarskoj do svetski vodećeg igrača na tržištu alata i vrtnih uređaja na baterije.
Od osnivanja 1964. godine, Einhell se razvio u međunarodnu grupu preduzeća sa više od 2.700 zaposlenih širom sveta. Sa skoro 50 zavisnih društava, koncern je već aktivan u više od 100 zemalja.

Priča o uspehu Einhell-a.

1964

Josef Thannhuber preuzima preduzeće svog ujaka Hansa Einhella, "Hans Einhell GmbH".

1968

Početak internacionalizacije sa dodatnim proizvodnim lokacijama u Evropi i Aziji.

1987

Iz srednje velikog porodičnog preduzeća nastaje internacionalno uspostavljena akcionarsko društvo "Einhell AG".

2015

Uvođenje uspešne platforme Power X-Change. 2017. Einhell postiže godišnji promet od 500 miliona evra.

2019

Povodom 55. godišnjice, otvara se Einhell svet.

2022

Einhell prvi put postiže godišnji promet od 1 milijarde evra.

2024

Velika godišnjica je pred nama: Einhell slavi 60 godina uspeha!

Naš 60-godišnji jubilej 2. juna 2024. želimo da proslavimo i planiramo sjajne akcije i nagradne igre na našim kanalima društvenih medija.

Josef Thannhuber

Osnivač firme

Počeli smo sa jednom zaposlenom, a u prvoj godini smo ostvarili promet od samo 60.000 DM. Kada se danas setim toga, to je jednostavno neverovatno. Bilo je vremena koja su bila veoma izazovna, ali smo ipak hrabro išli napred. Bili smo globalna kompanija, a da to nismo ni shvatili, jer je taj termin tek kasnije postao uobičajen. San, strast i nepokolebljiva vera u ono što smo radili, učinili su nas onim što smo danas. Kada danas pogledam na kompaniju, impresioniran sam kako se sve razvilo i kako smo danas među vodećim dobavljačima uređaja na baterije.

Andreas Kroiss

CEO

„Kada sam 2009. godine bio na poslovnom putu u Australiji, već se tamo jasno mogao primetiti trend ka uređajima na baterije. U Evropi, osim aku-šrafilica, niko nije bio zainteresovan za uređaje na baterije u oblasti uradi sam, jer kupci nisu bili uvereni u njihovu snagu i izdržljivost. Ipak, ja sam verovao u tu ideju i zajedno sa našim timom je dalje razvijao!“

Naša filozofija Zahvaljujući pouzdanoj kvaliteti i prvoklasnoj usluzi po neuporedivom odnosu cene i performansi, omogućavamo slobodu i radost pri radu.

Mi smo Einhell

Eksperti za baterije

Einhell Germany AG je srednje preduzeće sa sedištem u Landau an der Isar. Već 60 godina, brend Einhell predstavlja rešenja za uradi-sam majstore i zanatlije, za kuću, baštu i slobodno vreme. Od A kao aku-šrafciger do Z kao potezna preklopna testera, Einhell razvija i distribuira inovativne proizvode u više od 100 zemalja i skoro 50 podružnica.

Od kada je Josef Thannhuber 1964. godine započeo kao samostalni preduzetnik, kompanija je narasla do poslodavca za više od 2.700 zaposlenih širom sveta. Ali Einhell predstavlja mnogo više: Mi smo oni koji idu dalje kada drugi tek stižu. Mi smo oni koji nude jednostavna rešenja, kvalitet i pravu uslugu po najboljem odnosu cene i kvaliteta. Mi smo oni koji oduševljavaju funkcionalnim proizvodima i inovacijama i koji za naše kupce stvaraju neograničene mogućnosti za njihovu ličnu slobodu.

Priča o uspehu porodičnog preduzeća.

Kada je Hans Einhell 1964. godine zamolio svog nećaka Josefa Thannhubera da preuzme posao, mladi preduzetnik još nije mogao da nasluti kakvu će uspešnu priču napisati. Danas, 60 godina kasnije, Einhell Germany AG je međunarodno među vodećim dobavljačima u uradi sam industriji. Decenije napornog rada, neumornog zalaganja i preduzetničke vizije su se isplatile.

 

Velika priča ukratko

Ovo je Einhell doo Beograd

Einhell je sa svojim asortimanom na tržištu Srbije prisutan duži niz godina, a od 2006. sa sedištem u Surčinu posluje Einhell doo Beograd kao vlastita ćerka firma.

Kao deo velike globalne porodice, nudimo kvalitetne proverene proizvode iz oblasti električnih i baštenskih alata. Pored Einhell asortimana, nudimo i kvalitetan kwb ručni alat i širok asortiman pribora za električne alate.

Zahvaljujući mnogim partnerima, obezbeđujemo dostupnost naše robe kao i kvalitetno savetovanje širom zemlje.

Brz servis je naša preporuka, a mladi tim odgovara svim izazovima, kako bi krajnji korisnici uvek bili zadovoljni.

Einhell d.o.o. Beograd činjenice:

  • 2006: godina osnivanja Einhell Beograd d.o.o.
  • Pokriva tržište Srbije
  • Trenutno zaposlenih: 17