Einhell asortiman uređaja

Od baterijske šrafilice preko kosačica do radio uređaja

Pravi alat za svaki zadatak: U ponudi Einhell-a pronaći ćete širok izbor različitih alata za upotrebu u vašem domu. To omogućava amaterima i ljubiteljima uradi sam da opreme svoje radionice sa svim što im srce poželi - i takođe imamo širok asortiman baštenskih alata i praktičnih dodataka pri ruci. Bilo da je reč o žičanim, benzinskim ili napajanim našim Power X-Change baterijskim sistemom... Izbor je vaš. Naša Power X-Change porodica omogućava vam da radite oko kuće, radionice i bašte sa maksimalnom fleksibilnošću i bez žica, jer možete kombinovati sve baterije i punjače sa bilo kojim uređajem u sistemu. Više od 300 uređaja već je deo PXC asortimana, koji se konstantno razvija i u koji se neprestano dodaju novi uređaji.

Efikasan rad sa Einhell uređajima

Potpuno opremljena kućna radionica: Saznajte više

Čekić bušilice, preklopne testere, stoni cirkulari, kompresori ili usisivači za mokro/suvo. Zavisno o projektima na kojima radite, trebate pravi alat za vašu radionicu. Bez obzira da li preferirate rad sa žičnim napajanjem ili bežično sa našim baterijama: Imamo odgovarajući alat za svaki zadatak. Einhell proizvodi nisu samo savršeni za hobiste koji se bave uradi sam zbog njihovog fantastičnog odnosa cene i performansi, već takođe impresioniraju svojom funkcijom i izvedbom.

Na našem veb sajtu možete pronaći sveobuhvatne informacije o našem asortimanu proizvoda. Podeljeni u pojedinačne kategorije, lako se možete snaći i ne samo da možete dobiti detaljne informacije o raznim Einhell proizvodima, već takođe možete pronaći korisne profesionalne savete o upotrebi uređaja. Takođe, svaku od naših različitih grupa proizvoda možete naći podeljene u tri kategorije za alate, baštu i dodatnu opremu. U kategoriji alata, razlikujemo (ručne) električne alate, stacionarne mašine, uređaje za čišćenje, auto uređajei grejne uređaje.

Zeleni vrtovi uz Einhell baštenske uređaje

Snažni uređaji za održavanje travnjaka, živice i još mnogo toga!

Bilo da je proleće, leto ili jesen - za amaterske baštovane uvek ima posla, bez obzira na doba godine. Bez obzira na to koliko je vaša bašta velika ili mala, sa krivudavim, ravnim, brdovitim, zasađenim ili ukrasnim terenom, u Einhell-u sigurno ćete pronaći odgovarajući alat za baštovanstvo koji će vam pomoći u vašim zadacima. Od pumpi do šišaća za živu ogradu i klasičnih kosačica za travnjak, ovde ćete naći ono što tražite. Naš Power X-Change sistem zaista ima mnogo prednosti, posebno u bašti gde su uticnice retke. Dakle, ako želite da radite bežično i bez izduvnih gasova, obavezno pogledajte naše bežične uređaje za baštovanstvo. Naš asortiman za baštu uključuje kosačice, prozračivače, trimere i kose, šmakaze za živu ogradu, vodene pumpe, duvače i usisivače lišća, trimere za travu, lančane testere, motokopačice, seckalice, perače pod pritiskom i mnoge druge uređaje.

Posebno izdvajamo baštenske uređaje

Pravi pribor za svaki zadatak

Posebna pažnja detaljima: Visokokvalitetan pribor za vaše Einhell uređaje

Najbolji alat vredi koliko i njegovi dodaci. Na primer, kompresor postaje pravi univerzalni alat u radionici i bašti uz prave dodatke. U našem asortimanu dodataka možete pronaći opremu za vašu radionicu, razne Power X-Change baterije i punjače, dodatke za vašu stožerku, alat na komprimirani vazduh za vaše kompresore ili različite torbe. Takođe možete pronaći dodatke kao što su creva, četke, filteri i mnogo toga drugog za baštenski alat, posebno za pumpe i neke uređaje za čišćenje.