Einhell je ponosni partner

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a.

Započinjemo godinu sa  najbolje startne pozicije: Počev od 1. januara 2023, Einhell je novi partner Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a i podržava ih kao "Zvanični ekspert za alat" u najvišem nivou moto sporta. Kao ponosni član tima, obezbedili smo Mercedes team-u naše baterijske alate, što nam omogućava da demonstriramo našu vrhunsku kompetetentnost u baterijskom segmentu, u najekstremnijim uslovima.

4 GRADA - 3 KONTINENTA - 1 EINHELL GERILA KAMPANJA

Globalna izjava za početak sezone 2023.

Ovo je najveća gerila kampanja koju je Einhell Germany AG pokrenuo u svojoj, skoro 60 godina, dugoj istoriji kompanije: Posebno razvijena animacija projektovana je istovremeno na fasade zgrada na 3 različita kontinenta - u Barseloni, Londonu, Melburnu i Montrealu. Razlog? Početak Einhell-ove prve sezone kao "Official Tool Expert" za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Gerila kampanja naglašava našu podršku trkačkom timu. Želimo našem partneru uspešnu 2023 sezonu!

"Ponosni smo što možemo da podržimo najuspešniji trkački tim posledenje dekade u Formuli 1 našim baterijskim alatima kao "Zvanični ekspert za alat". Samim tim stavljamo na test našu ekspertizu za baterije, i to pod najzahtevnijim uslovima."
Andreas Kroiss
CEO of Einhell Germany AG

DVA PARTNERA, MAKSIMALNE PERFORMANSE.

Kada savršenstvo bez kablova dostigne sledeći nivo.

Then it’s all about Technology. Power. Endurance. And Passion. To deliver maximum PERFORMANCE. Formula 1 and Mercedes-AMG PETRONAS F1 are, like no other sport, a true symbol for quality, top performance and endurance, as well as technological innovation. It is exactly these traits that also characterise Einhell’s batteries and tools. Both Einhell and Mercedes-AMG PETRONAS F1 use only the best components and the most intelligent and efficient system.

Podrška na trkačkoj stazi i van nje

Naš logo na F1 bolidu i odelima

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - "savršen spoj".

Interviju sa Toto Wolff-om - Vođa tima i CEO Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team -a.

Toto, Šta spaja Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i Einhell?

Toto: Mislim da je tehnologija osnova za sve čime se bave i Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Radi se o tome da budete prvi i da postavite standarde za industriju. Zatim, energija i rešenost višeg menadžmenta. 

 

Toto, Vi kao CEO u Vašem Team-u, imate ambiciju da postanete svetski šampioni svake godine. Da li zahtevate istu ovu ambiciju i od  vaše partnerske mreže?

Toto: Jasno je da ni jedan tim, ni jedna kompanija, ne može osvajati šampionat svake godine  ali možemo učiti koliko je moguće i stremiti ka održivom uspehu. Mogu videti da naši partneri dele iste ambicije ka uspehu. Od našeg prvog sastanka, bilo je jasno da postoji povezanost između Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a  Einhell-a. Delimo isti jedinstveni set vrednosti što je odlična osnova za naše partnerstvo.

"Drago nam je da nam Einhell bude partner. Oni dosledno postavljaju nove standarde u njihovoj industriji sa konstantnim razvojem njihove tehnologije. Korišćenjem Einhell baterijskih alata i opreme, imamo koristi od najnovije tehnologije za maksimalne performanse"
Toto Wolff
Team Principal & CEO of the Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team