More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Vrhunsko inženjerstvo za tehnološki izuzetnu bateriju

Maksimalna preciznost i najsavremeniji proizvodni procesi
Prikaži više

Mi smo specijalisti za baterije!

Naše Power X-Change baterije su sinonim za vrhunski kvalitet i bezbednosne standarde.

Baterija za alat sastoji se iz brojnih različitih komponenti. Samo komponente koje zadovoljavaju najviše standarde, sklapaju se u Power X-Change bateriju. Vodimo računa ne samo o performansama već i o bezbednosti koje je bitna za skladištenje, slanje i korišćenje naših baterija.

Power X-Change baterija

  • Najnovija tehnologija
  • Dokazan kvalitet
  • Izdržljivost
Einhell razvojni tim: "Bezbednost i funkcionalnost su naši glavni prioriteti za Power X-Change. Stoga i posvećujemo maksimalnu pažnju baš na svaki detalj."

Ovo se može videti u svakoj komponenti koje čine naš Power X-Change baterijski sistem:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Ćelije

Najviši kvalitet - testirano za bezbednost

Koristimo visoko kvalitetne litijum jonske ćelije vrhunskih svetskih proizvođača u našim Power X-Change baterijama. Ovim obezbeđujemo konstantni vrhunski kvalitet i povinovanje najstrožim bezbednosnim standardima.

Kada biramo ćelije koje su u baterijama, ne oslanjamo se samo na dobru reputaciju proizvođača: Svaka Power X-Change baterijska ćelija prolazi automatsku nezavisnu kontrolu kako bismo obezbedili 100% bezbednosti. Nema kompromisa za bezbednost korišćenja - čak i nakon nekoliko godina intenzivnog korišćenja!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Baterija

Pažljivo odabrane ćelije - po najvišim bezbednosnim standardima

Tačne specifikacije svake individualne ćelije mogu varirati nakon proizvodnje. Mi imamo vrlo restriktivan kriterijum selekcije kako bismo obezbedili visok standard konzistentnosti i bezbednosti. Stoga se svaka Power X-Change baterija sastoji od ćelija koje su savršeno ujednačene međusobno.

Ostale komponene naše baterije moraju takodje zadovoljiti najviše standarde. Od efikasnog rasporeda individualnih komponenti koji omogućava hlađenje, pa do kućišta otpornog na udarce: konstantne provere i testovi čine našu bateriju jednom od najboljih baterija za alate na tržištu.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Aktivni sistem za upravljanje baterijom - ABS

Inteligentna baterija - efikasna zaštita baterije

Kao dodatak našim striktnim proizvodnim kontrolnim procedurama i uputstvima, služi naš aktivni sistem za upravljanje baterijom (ABS). On pomaže obezbezbeđivanju vrhunske bezbednosti i performansi - ceo životni vek baterije. Aktivni sistem upravljanja baterijom prati svaku komponentu unutar svake Power X-Change baterije kako bi osigurao sve bezbednosne parametre i kontrolisao korišćenje svake pojedinačne ćelije.

Ovako štitimo bateriju od tipičnih oštećenja. Bilo da se radi o dubokom pražnjenju, naglim pražnjenjima, pregrevanju, samopražnjenju ili memorijskom efektu: Aktivni sistem upravljanja baterijom prepoznaje rizike koji mogu naškoditi bateriji već u samom startu i efikasno im se suprotstavlja. U slučaju kritičnog stanja, Aktivni sistem upravljanja baterijom, gasi napajanje baterije.

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Punjač

Pouzdane performanse - bezbedno rukovanje

Specijalni Power X-Change punjač nije samo efikasan već i vrlo bezbedan. Nekoliko internih kontrola obezbeđuju da su sve pojedinačne ćelije napunjene jednako i korektno. Ovo ne samo da produžava životni vek baterije, već predstavlja i jednu od bezbednosnih prednosti.

Punjač predupređuje kratke spojeve među ćelijama kada su temperature previše niske i automatski gasi punjenje ako postoje neki problemi ili je baterija potpuno napunjena.

Power X-Change uređaji

Multifunkcionalna platforma - savršen tjunung

Kompleksni i sveobuhvatni baterijki sistem funkcioniše bezbedno i pouzdano samo ako su svi uređaji koje napajamo uskladjeni sa baterijama. Upravo zbog ovog, kada razvijamo naše Power X-Change alate i baštenske uređaje, elektronika koja ulazi u sastav alata pravljena je po našim posebnim zahtevima.

Kontinualne provere i testovi obezbeđuju da se komponente koje su osetljive na toplotu i vatru, povinuju najstrožim bezbednosnim standardima. Svi Power X-Change uređaji prolaze proces sertifikacije od strane nezavisnog kontrolnog tela.