Prikaži više

Einhell. Baterijska perfekcija

Jedna baterija za više od 200 alata za radionicu i baštu.

Pozdravite se sa zamršenim kablovima! Koristeći najnoviju vizionarsku tehnologiju, uspeli smo da kreiramo baterijski sistem koji omogućava slobodu bez kablova u svim situacijama. Svejedno da li se radi o alatima, baštenskim alatima ili e-kick trotinetu: Fleksibilnost razmenjivanja baterija na različitim uređajima, omogućava korišćenje jednog tipa baterija na svim uređajima iz Power X-Change porodice.

Sloboda bez kablova.

Za alate i baštenske uređaje.

Cordless freedom for tools and garden.

Više ne morate brinuti o slobodnim utičnicama i produžnim kablovima. Jednostavno postavite bateriju na uređaj i spremni ste, svejedno da li se radi o kosačici, baštenskoj pumpi, čekić bušilici ili usisivaču za mokro i suvo. To je osećaj slobode bez kablova. To je Power X-Change. To je naša misija.

Najnovija tehnologija.

Dokazan kvalitet.

Power X-Change baterije su centar cele baterijske platforme. Zato koristimo najbolje komponente, kao što su visoko efikasne litijum jonske ćelije i našu inteligentnu ABS elektroniku u baterijama. Ovo čini našu PXC bateriju jednom od najbezbednijih u industiji i osigurava efikasnost, pouzdanost i trajnost. Obraćamo i posebnu pažnju na dugotrajnost ostalih komponenti, npr. "brushless" motori bez četkica.

Izdržljivost

Kada je to potrebno

With the various available capacities the battery life can be adapted to any project.

Nebitno koliko je veliki Vaš projekat: Sa različitim kapacitetima (Ah), vreme rada na baterije može biti prilagođeno svakom projektu. Bilo da se radi o postavljanju jedne police ili izradi cele kućice na drvetu. Svejedno da li Vam je bašta veličine peškira ili fudbalskog terena. Sa Power X-Change sistemom, dorasli ste svakom izazovu.

Snažni uređaji. Snažna baterija.

Da bi obezbedile snagu uređajima, naše Power X-Change baterije su veoma snažne. Sa snagom do 1350W baterijski alati nisu ni malo inferiorni u odnosu na elektične pandame. Umesto prebacivanja na 36V baterije za uređaje koji zahtevaju veći napon, PXC dozvoljava kombinovanje dve ili čak 4 baterije zahvaljujući "TWIN-PACK" tehnologiji. Ova mogućnost doprinosi redu u vašem skladištu alata, štedi novac i omogućava nezavisnu upotrebu svake od 18V baterija.

18 V + 18 V = 36 V! The Twin-Pack © tehnologija

Sa različitim kapacitetima i naponima, možete prilagoditi izbor baterija samom uređaju po želji. Razvili smo Twin Pack tehnologiju posebno za snažne uređaje kao što su Power X-Change kosačice, testere i usisivači. Možete koristiti dve Power X-Change baterije istovremeno - za pravih 36V baterijske snage!

Duži rad: Da bi obezbedili duži rad uređaja koji zahtevaju 36V, dodali smo mogućnost za dodavanje još dve na postojeće dve baterije - Dupla Twin Pack tehnologija. Moguće je koristiti 4 baterije. Kada se isprazne prve dve, sistem se automatski prebacuje na dve dodatne baterije. Na primer GE-CM 36/47 HW Li kosačica, na ovaj način, može pokositi 500 m² + 500 m² = 1000 m² travnjaka sa jednim punjenjem.

Twin-Pack Technology

Power X-Change Plus za ekstra baterijsku snagu

Baterije se međusobno razlikuju po vremenu rada koje omogućavaju i po težini. Isporučena snaga je takodje esencijalna. Na primer - kada sečete nešto ugaonom brusilicom, vreme rada obično nije presudno, ali snaga jeste. Ovo je lako uporediti sa automobilom. Kada pretičete, na planinskom putu, veća snaga (više KS/KW) je bitna i potrebna. Sa Power X-Change Plus baterijama, veća smaga je dostupna sa istim bojem ćelija u bateriji. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu koji omogućava hlađenje i koji je orijentisan na performanse, a korišćenjem visoko efektivnih ćelija, Power X-Change Plus obezbeđuje veću snagu ali i duži rad i duži životni vek.

A woman removes a Power X-Change battery from the lawnmower and hands it over to a man.
With the Power X-Change PLUS technology, more power is available with the same number of cells.

2 u 1 baterija! Multi-Ah tehnologija

Poslednja baterijska inovacija iz Einhell-a daje nam dve opcije: ili 300% duži životni vek ili 50% duže vreme rada. Zahvaljujući Multi-Ah tehnologiji, novu bateriju je moguće koristiti kao 4.0 Ah ili kao 6.0 Ah bateriju. Prebacivanje je jednostavno - pritiskom na taster. Korišćenjem u 4 Ah režimu štitimo ćelije. Na ovaj način, životni vek je produžen i do tri puta u poređenju sa standardnim načinom korišćenja litijum jonskih baterija. 6 Ah režim omogućava normalan životni vek, ali je idealan za aplikacije koje zahtevaju veliki kapacitet baterije, npr. korišćenje u kosačicama ili usisivačima, zato što omogućava 50% duži rad (u odnosu na 4 Ah bateriju).

Tehnički detalji Saznajte šta čini Power X-Change baterije tako posebnim.

Da li već radite sa Power X-Change sistemom?

1
Baterija
200+
Alata i uređaja
0
Zapetljanih kablova

Platformska baterija: Jednostavno štedi novac

Ako imate jednu (ili dve baterije za 36V uređaje) i punjač, sve ostale uređaje možete kupovati "Solo" - bez baterija i punjača. Ovo omogućava uštedu bez kompromisa na kvalitetu opreme.

Zaštitite prirodu

Power X-Change omogućava da jedan tip baterije može biti korišćen na svim alatima i uređajima umesto korišćenja zasebnih baterija i punjača za svaki pojedinačni uređaj. Obzirom da je potrebno manje baterija i punjača, samim tim i resursa za proizvodnju i  na ovaj način doprinosite očuvanju životne sredine.

Želite još više baterijske snage?

Ostanite u toku, primajući naš newsletter ili saznajte više o uređajima i alatima za radionicu i baštu.