Prikaži više

Einhell je ponosni partner

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a

Započinjemo godinu sa  najbolje startne pozicije: Počev od 1. januara 2023, Einhell je novi partner Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a i podržava ih kao "Zvanični ekspert za alat" u najvišem nivou moto sporta. Kao ponosni član tima, obezbedili smo Mercedes team-u naše baterijske alate, što nam omogućava da demonstriramo našu vrhunsku kompetetentnost u baterijskom segmentu, u najekstremnijim uslovima.

4 GRADA - 3 KONTINENTA - 1 EINHELL GERILA KAMPANJA

Globalna izjava za početak sezone 2023

Ovo je najveća gerila kampanja koju je Einhell Germany AG pokrenuo u svojoj, skoro 60 godina, dugoj istoriji kompanije: Posebno razvijena animacija projektovana je istovremeno na fasade zgrada na 3 različita kontinenta - u Barseloni, Londonu, Melburnu i Montrealu. Razlog? Početak Einhell-ove prve sezone kao "Official Tool Expert" za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Gerila kampanja naglašava našu podršku trkačkom timu. Želimo našem partneru uspešnu 2023 sezonu!

"Ponosni smo što možemo da podržimo najuspešniji trkački tim posledenje dekade u Formuli 1 našim baterijskim alatima kao "Zvanični ekspert za alat". Samim tim stavljamo na test našu ekspertizu za baterije, i to pod najzahtevnijim uslovima."
Andreas Kroiss
CEO of Einhell Germany AG

DVA PARTNERA, MAKSIMALNE PERFORMANSE

Kada savršenstvo bez kablova dostigne sledeći nivo.

Kada je sve u tehnologiji. Snaga, izdržljivost i strast. Sve sa ciljem obezbeđivanja maksimalnih PERFORMANSI. Formula 1 i Mercedes-AMG PETRONAS F1 su, kao u ni jednom drugom sportu, pravi simbol za kvalitet, vrhunske performanse i izdržljivost, kao i simbol tehnoloških inovacija. Upravo iste ovo osobine karakterišu Einhell baterije i alate. I Einhell i Mercedes koriste najbolje komponente i najinteligentnije i najefikasnije sisteme.

Podrška na trkačkoj stazi i van nje

Naš logo na F1 bolidu i odelima

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team  - "savršen spoj".

Interviju sa Toto Wolff-om - Vođa tima i CEO Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team -a.

Toto, Šta spaja Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i Einhell?

Toto: Mislim da je tehnologija osnova za sve čime se bave i Einhell i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Radi se o tome da budete prvi i da postavite standarde za industriju. Zatim, energija i rešenost višeg menadžmenta. 

 

Toto, Vi kao CEO u Vašem Team-u, imate ambiciju da postanete svetski šampioni svake godine. Da li zahtevate istu ovu ambiciju i od  vaše partnerske mreže?

Toto: Jasno je da ni jedan tim, ni jedna kompanija, ne može osvajati šampionat svake godine  ali možemo učiti koliko je moguće i stremiti ka održivom uspehu. Mogu videti da naši partneri dele iste ambicije ka uspehu. Od našeg prvog sastanka, bilo je jasno da postoji povezanost između Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a  Einhell-a. Delimo isti jedinstveni set vrednosti što je odlična osnova za naše partnerstvo.

"Drago nam je da nam Einhell bude partner. Oni dosledno postavljaju nove standarde u njihovoj industriji sa konstantnim razvojem njihove tehnologije. Korišćenjem Einhell baterijskih alata i opreme, imamo koristi od najnovije tehnologije za maksimalne performanse"
Toto Wolff
Team Principal & CEO of the Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team