e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

E-tim na misiji za Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Lokacija: Garaža za trke Formule 1

E-tim iz Einhella je na misiji u najvišem rangu automobilskog sporta! Opremljeni inovativnom tehnologijom baterija i najnovijim alatima sa platforme Einhell Power X-Change, članovi E-tima - Frank, Skye, Mike i Crazy DIY, pružaju podršku mehaničarima Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a kao neuništiv kvartet. Njihova misija je jasna: donose maksimalne performanse u Mercedesovu garažu. Sa svojim stručnim znanjem o Power X-Change tehnologiji i strašću za tehnološkim napretkom, oni sarađuju sa mehaničarima kako bi se automobili spremni za trkalište u najboljem mogućem stanju.

Dva partnera. Jedna misija. Maksimalne performanse.

Najnovija misija E-tima

u Formuli 1

Pripreme su u punom jeku u trkačkoj garaži Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a. Crni trkački automobil Mercedes Formula 1 Bolide W14 se priprema do najsitnijeg detalja za sledeću trku. Odjednom, tim stručnjaka za alate nadire u boks, a garaža postaje crvena od Einhell-a! Tim je spreman da podrži ovu misiju. U svom prtljagu: maksimalna snaga baterija od Einhell-a!

Otkrijte novu misiju sada!

"Koristeći Einhell-ove alate i opremu sa baterijskim napajanjem, dobijamo najnoviju tehnologiju za maksimalne performanse."
Toto Wolff
Direktor tima i izvršni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a
Baterijski sistem E-tima Power X-Change

Pronađite omiljene alate E-tima

za maksimalne performanse!

Neka bude svetlost!

Baterijska lampa TE-CL 18/2500 LiAC

Neophodna stvar za Skye-a za upotrebu u trkačkoj garaži: Ova baterijska lampa sa visokokvalitetnom litijum-jonskom baterijom i snagom od 2.500 lumena pruža izuzetno jako i jasno osvetljenje.

Lampa je izdržljiva i otporna, pa se može koristiti i u zahtevnim okruženjima. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, dobro stoji u ruci i omogućava lako rukovanje. Loše svetlo? Nema takvih problema sa ovom lampom!

Nabavite baterijsku lampu za vaš dom!

Ostani cool? Nema problema sa ovim alatom!

Baterijski duvač lišća GP-LB 36/210 Li

Baterijski duvač lišća GP-LB 36/210 Li je idealno rešenje za sve one koji traže snažan i bežični duvač lišća.

Sa svojom 3-stepenom podesivom i odvojivom cevi, brzinom duvanja do 210 km/h i trajanjem baterije do 30 minuta, ovaj duvač lišća je pravi univerzalac. Baterijski duvač čak hladi vruće Formula 1 kočnice bez ikakvih problema. Neverovatno šta ovaj duvač lišća može da uradi!

Nabavite baterijski duvač lišća za vaš dom!

Popularan proizvod za vaše projekte.

Baterijski pištolj zavruć vazduh TE-HA 18 Li.

Sa snažnom baterijom od 18 V i temperaturom do 550 °C, ovaj baterijski pištolj za vruć vazduh je savršen za razne primene. Na primer, za oblikovanje plastike u modelarstvu, uklanjanje lepljivih folija, ali i za uklanjanje stare lak boje, ostataka lepka i slojeva farbe, baterijski pištolj za vruć vazduh je idealan. LED displej prikazuje odabrani nivo temperature na prvi pogled. Ugrađena zaštita od pregrevanja obezbeđuje sigurnost prilikom upotrebe. Sa ovom raznovrsnošću, ovaj alat je najtraženiji u Mikeovom alatu.

Nabavite baterijski pištolj za vruć vazduh za vaš dom!

Ponesite svoje alate na svaku misiju - dobro pospremljene i sistematski organizovane! Modulani sistem E-Case od Einhell-a.

Moćni pomagači

Za vaš pit stop kod kuće!

Baterijski udarni odvijač za brzu zamenu guma.

IMPAXXO 18/230

Baterijski udarni odvijač IMPAXXO 18/230 iz Einhella je savršen alat za brzu i snažnu zamenu guma kod kuće. Zahvaljujući visokom obrtnom momentu od 230 Nm i frekvenciji udara do 3.600 udaraca u minuti, ovaj odvijač brzo otpušta zaglavljene matice na točkovima. Kompaktna i lagana konstrukcija IMPAXXO 18/230 čini ga posebno praktičnim i omogućava udobno korišćenje čak i tokom dužih radnih faza. Na šta čekate?

Obavite svoj pit stop kod kuće u rekordnom vremenu!

Baterijski čistač za unutrašnjost vašeg automobila.

Baterijski usisivač za mokro/suvo čišćenje TP-VC 36/30 S Auto.

Sa inteligentnim baterijskim usisivačem za mokro/suvo čišćenje TP-VC 36/30 S Auto, nezavisni ste od utičnice i možete čistiti svoj automobil gde god vam odgovara. Svestranost usisivača je posebno praktična. Ovaj uređaj može sakupljati kako suvu, tako i mokru prljavštinu i zbog toga je idealan za čišćenje prosutih tečnosti ili vlažnih unutrašnjosti. Auto dodaci, poput mlaznice za spoj i presvlaka, omogućavaju precizno čišćenje na teško dostupnim mestima. Sjajno, zar ne?

Nabavite sada svoj usisivač!

Šta još može biti interesantno za vas:

Želite saznati više o misiji i partnerstvu? Ili tražite više alata za vaš automobil?
Pogledajte ovo!