Prikaži više

Mi smo partneri

Einhell i FC Bayern

U potrazi za partnerom kome su  performanse i izdržljivost jednako važne  kao i nama, koji ceni snagu i fleksibilnost i konstantno stremi svojim ciljevima, našli smo to što smo tražili: od avgusta 2021. Einhell je proglašen za  Zlatng partnera FC Bayern kao "Home & Garden Expert". Bilo da se radi o terenu ili okolini Allianz Arene: Budite tamo kada sprovedemo uzbudljive projekte sa našim Power X-Change baterijskim sistemom tako da igrači mogu učiniti sve mogućim na terenu.

Partnerstvo

na istom novou

Inspirišemo druge dajući svoj maksimum, svaki dan. Radimo timski sa performansama i istrajnošću koje čine svaki cilj, dostižnim. Sve ovo postižemo sopstvenom tehnologijom i kompetencijom. Einhell i FC Bayern dele, ne samo ljubav prema rodnoj Bavarskoj, već i iste vrednosti, ciljeve i način razmišljanja. Kao tim koji radi u pozadini FC Bayern tima, mi smo sada  zvanični "Home and Garden Expert" kluba i omogućavamo nesmetane utakmice i treninge.

Snažni kreativni majstor susreće njemačkog prvaka rekordera. Omogućavanje prelaska na sledeći nivo!

49
Pobeda u testovima proizvoda
31
Nemačkih fudbalskih šampionata osvojeno
2
Partnera
1
Zajednička misija
"Na našoj strani trebamo ljude koji vole ono što rade. Upravo one koji su doveli svoju tehniku do savršenstva. Upravo one koji nas vode napred. Potreban nam je partner sa kojim je svaka misija moguća. I može biti samo jedan."

Einhell & FC Bayern

Dva partnera - jedna misija

Home & Garden Expert FC Bayern.