Više snage. Više izdržljivosti. Duži radni vek.

Uz PurePOWER Brushless iz Einhell-a.

Ne zahtevaju održavanje, visoke performanse i energetski efikasni: PurePOWER motori bez četkica iz Einhell-a nude značajne prednosti u odnosu na konvencionalne motore sa karbonskim četkicama koje govore same za sebe.

Zbog toga smo opremili naše alate našim PurePOWER asinhronim motorima sa najsavremenijim pogonima bez četkica koji ne samo da obezbeđuju maksimalnu snagu i performanse, već i impresioniraju u svim oblastima i projektima čak i sa najvišim zahtevima. Gubici trenjem ili neplanirani prekidi usled pregrevanja motora su stvar prošlosti, omogućavajući duži vek baterije i radni vek za naše uređaje sa PurePOWER indukcionim motorima.

 

PurePOWER BRUSHLESS

Samo iz Einhell-a.

+25%
više snage
+50%
duže vreme rada
+100%
duži radni vek

KARAKTERISTIKE

Inovativna pogonska tehnologija koja ispunjava najizazovnije zahteve

Abrazija minimalna – vreme rada maksimalno!

U konvencionalnim motorima sa karbonskim četkicama, toplota se generiše trenjem ugljenih četkica. Ovo trenje crpi nepotrebnu energiju iz baterije koja pokreće motor. Ova potrošena energija stoga više nije dostupna bateriji ili uređaju, što uzrokuje kraće trajanje baterije.

Najsavremenija tehnologija omogućava izradu Einhell PurePOWER elektromotora bez četkica. Sa našim karbonskim asinhronim motorima, nema trenja koje bi zahtevalo dodatnu energiju. PurePOWER motor bez četkica može efikasno da koristi energiju iz baterije i da radi sa njom duže – uz prednost dužeg konstantnog radnog veka baterije i veće efikasnosti.

Produženo trajanje baterije štedi vam nekoliko ciklusa punjenja i omogućava vam da završite brojne velike projekte bez prekida. Ovo ne samo da štedi vreme, već i dragocenu energiju i resurse.

Maksimalna efikasnost zahvaljujući mikroprocesorskoj kontroli.

Mikroprocesor na štampanoj ploči PurePOWER indukcionog motora izračunava njegovu optimalnu potrošnju energije. Ova optimizacija dovodi do najveće efikasnosti i znatno većih performansi nego kod konvencionalnih motora sa četkicama. Snaga i performanse koje zaista možete da osetite. To je vidljivo, na primer, u većem obrtnom momentu kod akumulatorskih odvijača iste veličine.

Ova tehnologija omogućava razvoj uređaja koji su mnogo kompaktniji, jer se motori mogu dizajnirati da budu znatno manji bez gubitka u snazi.

Kao rezultat, prednost PurePOWER motora bez četkica je njegova mala težina i kompaktan dizajn. PurePOWER akumulatorski odvijač bez četkica je stoga znatno lakši i kompaktniji od ekvivalenta sa motorom sa četkicama.

Rukovanje i udobnost alata su stoga značajno poboljšani i omogućavaju udoban rad bez zamora.

Maximalni radni vek. Garantovano.

Konvencionalni motori sa karbonskim četkama se troše usled trenja četkica. Pošto PurePOWER indukcioni motori rade bez ugljenih četkica, oni nisu podložni habanju ili zastoju usled pregrevanja i habanje takođe ne utiče na naše motore.

Iz tog razloga, PurePOWER motori bez četkica rade beskrajno. 

Toliko smo uvereni u ovaj maksimalni radni vek da nudimo 10-godišnju garanciju na naše PurePOWER motore bez četkica.

PREDNOSTI

Snažno

Maximalne performance - bez kompromisa.

Bolje performanse kroz upravljanje napajanjem koje kontroliše mikroprocesor: naši PurePOWER motori bez četkica omogućavaju veću brzinu i obrtni moment u poređenju sa konvencionalnim elektromotorima.

Duži radni vek

Minimalno trenje – minimalno vreme zastoja

Idealno čak i za velike projekte: zbog manjeg stvaranja toplote, naši alati bez četkica mogu da rade duže pri većim kapacitetima bez pregrevanja.

Bez Održavanja

Bez habanja – najveća pouzdanost

Indukcioni motori nisu podložni habanju ugljenih četkica usled mehaničke abrazije. U poređenju sa konvencionalnim motorima sa karbonskim četkama, vek trajanja je znatno duži.

Kompaktno

Mali motor - veliki efekat

Motori bez četkica mogu biti kompaktnije dizajnirani, štedeći prostor i težinu – za posebno lagane i ergonomske alate.

Održivo.

Uštedite troškove i resurse.

Duži radni vek PurePOWER motora bez četkica takođe povećava radni vek Power X-Change uređaja koji rade sa njima. Ovo ne samo da štedi troškove za bilo koju novu kupovinu, već štedi i vredne resurse.

Garancija

Garantovan radni vek

Toliko smo uvereni u izdržljivost i izdržljivost naših PurePOWER motora bez četkica da nudimo 10-godišnju garanciju na motore Power X-Change bežičnih uređaja.

GARANCIJA

10-godišnja garancija na PurePOVER motore bez četkica.

Toliko smo uvereni u trajnost i izdržljivost naših PurePOWER motora bez četkica da nudimo 10-godišnju garanciju na vaš PurePOWER motor bez četkica.

Jednostavno registrujte svoj uređaj na našem web sajtu da biste dobili produženu garanciju. Ovde objašnjavamo tačno kako ovo funkcioniše:

PUREPOWER BRUSHLESS

Alati i baštenska oprema

Akumulatorska bušilica/odvijač

TP-CD 18/50 Li BL-Solo

Akumulatorski ručni cirkular

TP-CS 18/190 Li BL-Solo

Akumulatorska čekić bušilica

HEROCCO 36/28

Akumulatorska Višenamenska testera

TP-AP 18/28 Li BL-Solo

Cordless auger

GP-EA 18/150 Li BL-Solo

Akumulatorska ugaona brusilica

AXXIO 18/125

Jedinstvena Baterija za maksimalnu snagu.

Jedna Baterija za više od 300 uređaja za radionicu, baštu, razonodu i vaš dom.

Bilo da je to čekić bušilica bez četkica ili akumulatorska kosilica
– Power X-Change baterija uvek odgovara.